eMAG livrează, începând de astăzi, precomenzile pentru iPhone 14 către clienţii. Începând de dimineaţă, de la 08:00 AM, clienţii eMAG au putut ridica noul iPhone 14 de la easybox-urile la care au ales să le fie livrat produsul.

Clienţii eMAG au avut ocazia să realizeze precomenzi pentru toate versiunile de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro şi iPhone 14 Pro Max, începând cu 9 septembrie, iar primele modele au ajuns deja în mâinile utilizatorilor entuziasmaţi chiar azi la primel ore ale dimineţii.

Pentru a marca evenimentul, eMAG şi Vlad Dobrescu au realizat un mix special care include celebrul ton de apel Apple şi un concurs cu un premiu special, pe pagina de Facebook eMAG. Clienţii care participă la concurs pot câştiga cel mai nou Apple Watch SE 2.

În continuare, clienţii pot face precomenzi pentru iPhone 14, AirPods Pro 2 sau noile Apple Watch din site sau din aplicaţia eMAG.

Oferta detaliată poate fi consultată aici:
#iphonepro -> https://www.emag.ro/label/apple-iphone-14-pro&pro-max
#ipphone14 -> https://www.emag.ro/label/apple-iphone—14&14-plus
#airpodspro -> https://www.emag.ro/label/airpods-pro-2
Apple Watch Series 8 -> https://www.emag.ro/label/Apple-watch-Series-8
Apple Watch Ultra -> https://www.emag.ro/label/Apple-Watch-Ultra

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/09/emag-iphone-14-002.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/09/emag-iphone-14-002-300x300.pngrootstireaUncategorised
eMAG livrează, începând de astăzi, precomenzile pentru iPhone 14 către clienţii. Începând de dimineaţă, de la 08:00 AM, clienţii eMAG au putut ridica noul iPhone 14 de la easybox-urile la care au ales să le fie...