„Încă o dovadă a investiţiilor pentru modernizarea Capitalei, din mandatul meu de primar general. Şi, totodată, încă un obiectiv important pentru oraş blocat de actualul primar. Au trecut doi ani degeaba! Bucureştenii din sectorul 6, la fel ca restul bucureştenilor, nu contează pentru primarul general Nicuşor Dan şi prietenii săi cu interese imobiliare. Lucrările la şoseaua dintre podul Virtuţii şi Centura Capitalei, continuarea proiectului Ciurel, nu au început în doi ani. Este, însă, singura alternativă pentru a reduce aglomeraţia în întreg sectorul şi un sfert din oraş. Nicuşor Dan se opune total unui proiect care va debloca aglomeraţia din Sectorul 6. El este principalul vinovat pentru care Podul Ciurel rămâne ”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea anunţă că PSD Bucureşti, alături de colegii din Sectorul 6, va strânge semnături pentru continuarea acestui proiect.

„Sunt doi ani de când şoferii pot circula pe Podul Ciurel şi pot folosi nodul de la Virtuţii. Am anunţat încă de atunci că e nevoie de drumul până la Şoseaua de Centură pentru ca proiectul să fie eficient. Aşa a fost gândită această lucrare de infrastructură şi avea o logică. Doar Nicuşor Dan nu susţine continuarea lucrărilor. S-a opus permanent şi a blocat timp de şase ani construcţia pasajului, pe vremea când era Bucureştiul. În mandatul meu de primar general s-au făcut eforturi financiare şi umane pentru a realiza acest proiect. Podul era realizat doar 10% şi l-am terminat. Etapa II, drumul până la Centura Bucureştiului, era în stadiu avansat când echipa Firea a plecat din primărie. Se încheiau lucrările la proiectul tehnic. Pentru a reduce costurile, am modificat coridorul de expropriere: iniţial erau afectate 200 de clădiri, iar în noul proiect erau doar 20 de imobile ce trebuiau expropriate”, adaugă fostul edil.

Firea afirmă că, la finalul lui 2020, constructorul se afla în şantier şi aştepta doar ordinul de începere a lucrărilor pentru drumul de aproximativ 3 kilometri.

„Documentul nu a mai venit niciodată, aşa cum nu au mai primit nici restul de bani pentru lucrările deja făcute la pasaj. Bucureştenii, în special cei care locuiesc sau tranzitează Sectorul 6, nu mai au răbdare. PSD Bucureşti, alături de colegii din Sectorul 6, dau startul unei campanii de strângere de semnături pentru realizarea drumului până la Centura Capitalei. Nicuşor Dan uită că este obligat de lege să continue acest proiect, aşa cum a fost el aprobat în Consiliul General al Municipiului Bucureşti”, conchide Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/08/297861838-629218981907236-5694037790659562750-n.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/08/297861838-629218981907236-5694037790659562750-n-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Încă o dovadă a investiţiilor pentru modernizarea Capitalei, din mandatul meu de primar general. Şi, totodată, încă un obiectiv important pentru oraş blocat de actualul primar. Au trecut doi ani degeaba! Bucureştenii din sectorul 6, la...