Luna august, ultima de vară, va avea temperaturi ridicate, uneori peste limitele normale ale perioadei, potrivit prognozei pentru patru săptămâni realizate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Ploile vor fi deficitare şi luna aceasta.

METEO 1 – 8 august

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Excepţie vor face regiunile vestice şi sud-vestice, unde temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

METEO 8 – 15 august

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în cele vestice. Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în zonele montane, dar şi deficitare în est şi sud-est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

METEO 15 – 22 august

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în zonele montane şi sub- montane, precum şi în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

METEO 22 – 29 august

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor avea o tendinţă spre deficit în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele intracarpatice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/08/11967481-l.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/08/11967481-l-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Luna august, ultima de vară, va avea temperaturi ridicate, uneori peste limitele normale ale perioadei, potrivit prognozei pentru patru săptămâni realizate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Ploile vor fi deficitare şi luna aceasta. ...