Un comunicat al CFR SA arată că valoarea totală a ofertelor depuse pentru încheierea acordurilor-cadru aferente celor trei loturi este de 291.392.560 de lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat.

Pentru cele trei loturi, durat acordului-cadru este de 4 ani.

Scopul lucrărilor este înlocuirea elementelor componente ale trecerii la nivel şi ale suprastructurii căii în vederea eliminării restricţiilor de viteză şi aducerea liniei în parametrii de exploatare proiectaţi.

Compania susţine că aceste lucrări vor contribui în mod direct la creşterea gradului de confort şi de siguranţă pentru transportul feroviar şi, implicit, pentru transportul rutier, prin realizarea inclusiv a planeităţii zonei carosabile a trecerilor la nivel cu calea ferată.

„Menţionăm faptul că, acordurile-cadru se vor derula pe o perioadă de 4 ani şi au ca obiectiv stabilirea termenilor şi condiţiilor ce vor guverna contractele sectoriale de lucrări (contractele subsecvente de lucrări, care se vor încheia la nivel de regională, în limita fondurilor alocate)”, precizează CFR SA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/08/3-caleferata-og.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/08/3-caleferata-og-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un comunicat al CFR SA arată că valoarea totală a ofertelor depuse pentru încheierea acordurilor-cadru aferente celor trei loturi este de 291.392.560 de lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la Bugetul...