Ucrainenii apelează la AI pentru a crea picturi inedite. Au fost create momentan 150 de imagini cu ajutorul AI. 

 

Reţeaua neurală artificială a creat picturi despre război pornind de la cuvinte, texte, descriere. Specialiştii tech au pus cap la cap cronologia celor mai importante momente de la începutul invaziei Rusiei, pe 24 februarie, le-au descris textual şi au lăsat reţeaua „neurologică” artificială să lucreze. 

 

Pe scurt, reţeaua neurală artificială funcţionează, printr-o serie de algoritmi, asemeni creierului uman, „ţesând” înţelesuri şi imagini.

 

Vor fi, în total, 1.991 de lucrări de artă, create de către un start-up din domeniul Tech. Acesta vor fi transformate în NFT-uri şi monetizate, pe Sirens Gallery. Toţi banii strânşi din vânzări vor fi donaţi ucrainenilor afectaţi de război şi pentru reconstruirea oraşelor distruse.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Ucrainenii apelează la AI pentru a crea picturi inedite. Au fost create momentan 150 de imagini cu ajutorul AI.    ...