Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut, ca serie brută, cu 1,5%, scădere evidenţiată la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (-5,8%) şi la lucrările de construcţii noi (-0,3%). Lucrările de reparaţii capitale au crescut cu 0,3%.

Pe obiecte de construcţii, au avut loc scăderi la clădirile nerezidenţiale (-7,6%) şi la lucrările de construcţii inginereşti (-5,3%). Clădirile rezidenţiale au crescut cu 12,7%.

În comparaţie cu luna similară a anului trecut, în aprilie 2022, volumul lucrărilor de construcţii, ca serie brută, a scăzut, pe total, cu 9,5%. Pe elemente de structură, scăderi
s-au înregistrat la lucrările de reparaţii capitale (-21,0%), lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (-8,7%) şi la lucrările de construcţii noi (-8,4%).

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la construcţii ingineresti (-14,1%), clădirile rezidenţiale (-10,1%) şi la clădirile nerezidenţiale (- 2,3%).

Ca serie ajustată, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut, pe total, cu 9,0%.

În primele patru luni ale anului, comparativ cu perioada 1 ianuarie-30 aprilie 2021, volumul lucrărilor de construcţii, ca serie brută, a crescut, pe total, cu 1,0%. S-au înregistrat creşteri la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (+8,3%). Lucrările de reparaţii capitale şi lucrările de construcţii noi au scăzut cu 4,5%, respectiv cu 0,6%.

Pe obiecte de construcţii, au avut loc creşteri la clădirile nerezidenţiale (+11,2%) şi la clădirile rezidenţiale (+7,7%). Construcţiile inginereşti au scăzut cu 9,4%.

Ca serie ajustată, volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 0,4%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/06/7543727-mediafax-foto-alexandru-dobre-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/06/7543727-mediafax-foto-alexandru-dobre-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut, ca serie brută, cu 1,5%, scădere evidenţiată la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (-5,8%) şi la lucrările de construcţii noi (-0,3%). Lucrările de reparaţii capitale au crescut cu 0,3%....