Purtătorul de cuvânt al liberalilor, deputatul Ionuţ Stroe, respinge propunerile PSD pentru modificarea Codului Fiscal: „PNL va fi un garant că nu se va modifica nici cota unică de impozitare şi nici nu vom supraimpozita companiile. În criză, şocurile fiscale pot dăuna grav”.

„Suntem şi rămânem alături de întreprinderile mici şi mijlocii. Vrem să le promovăm şi să investim cât mai mult în mediul de afaceri. Trebuie să vorbim mai mult despre investiţii şi mai puţin despre noi taxe. 400 de milioane de euro merg în sprijinul IMM-urilor afectate de pandemie”, anunţă Ionuţ Stroe.

El precizează că banii ajung pentru 5200 de întreprinderi mici şi mijlocii.

„Măsura a fost decisă în şedinţa de Guvern de ieri (joi – n.r.) şi include acordarea de granturi pentru investiţii necesare capacităţilor de prestare de servicii şi pentru investiţii ce vor merge în retehnologizare. Ştim că mediul de afaceri stă ca pe ghimpi în aceste zile când se discută despre modificări fiscale. Ştim şi că mediul de business preţuieşte predictibilitatea şi stabilitatea. De aceea, PNL va fi un garant că nu se va modifica nici cota unică de impozitare şi nici nu vom supraimpozita companiile. În criză, şocurile fiscale pot dăuna grav şi pot crea o furtună şi mai mare. Prin măsura adoptată ieri de Guvernul condus de Nicolae Ciucă pentru granturile IMM arătăm că PNL va susţine mereu companiile care generează locuri de muncă şi care dezvoltă economia”, conchide Stroe.

PSD propune o taxă de solidaritate pe cifra de afaceri a marilor companii, convertită în contribuţie pentru sănătate şi educaţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Purtătorul de cuvânt al liberalilor, deputatul Ionuţ Stroe, respinge propunerile PSD pentru modificarea Codului Fiscal: „PNL va fi un garant că nu se va modifica nici cota unică de impozitare şi nici nu vom supraimpozita companiile. În criză, şocurile fiscale pot dăuna grav”. ...