Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat vineri prognoza meteo pentru perioada 9 mai – 6 iunie.

Săptămâna 9 – 16 mai

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest şi de sud-vest. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

Săptămâna 16 – 23 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 23 – 30 mai

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în extremitatea de vest şi de sud-vest a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.Regimul pluvimetric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice.

Săptămâna 30 mai – 6 iunie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil uşor mai ridicate în extremitatea de sud şi de sud-est a ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă spre deficit în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/05/primavara-shutterstock-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/05/primavara-shutterstock-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat vineri prognoza meteo pentru perioada 9 mai - 6 iunie. Săptămâna 9 – 16 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice...