La câteva zile după ce a început invazia rusă în Ucraina, marina rusă a atacat Insula Şerpilor din largul coastelor ucrainene. A fost un episod intens mediatizat, după ce apărătorii ucraineni au refuzat să se predea navei de război ruseşti.

S-a crezut că mai mulţi dintre apărători au fost ucişi şi chiar au primit distincţii militare postume din partea preşedintelui Volodimir Zelenski.

Printre cei a căror soartă a rămas necunoscută se numără un tânăr soldat din Brigada 35 de puşcaşi marini, pe nume Valeriy.

Ulterior, s-a dovedit că Valeriy a fost luat prizonier de ruşi, dar a fost trimis înapoi în Ucraina în cadrul unui schimb de prizonieri.

Odată ajuns acasă, Valeriy a primit o permisie şi a plecat imediat la Harkov, unde a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, cu care avea o relaţie de doi ani, Vladislava.

Cei doib s-au căsătorit în weekend, în cadrul unei ceremonii la care a participat şi comandantul lui Valeriy, Maksym Zinchenko.

Unitatea militară a anunţat nunta pe pagina de Facebook. Tot acolo s-a spus că sentimentele celor doi tineri „au fost întărite de distanţă şi de timp, iar separarea şi incertitudinea le-au dat o înţelegere reală a faptului că viaţa este fragilă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/05/insula-serpilor.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/05/insula-serpilor-300x300.jpgrootstireaUncategorised
La câteva zile după ce a început invazia rusă în Ucraina, marina rusă a atacat Insula Şerpilor din largul coastelor ucrainene. A fost un episod intens mediatizat, după ce apărătorii ucraineni au refuzat să se predea...