Wood s-a angajat să depună o cerere scrisă cât mai curând posibil, sugerând că va putea face acest lucru până în seara zilei de vineri, la ora 22:15 (ora 13.45). Mult mai repede decât sâmbătă, la ora 16:00, cât a oferit judecătorul.

Aşadar, sugestiile din presa australiană, potrivit cărora avocaţii lui Djokovic se aşteptau la anularea vizei par să se confirme.

Nicholas Wood a propus că va prezenta pledoariile până sâmbătă la prânz, urmând ca cele ale ministrului să urmeze până sâmbătă la ora 22:00, pregătite pentru o audiere duminică.

În faţa instanţei Wood a mai afirmat: „Domnul Djokovic ar putea fi programat să joace luni seară sau marţi seară… În aceste circumstanţe, suntem foarte preocupaţi de timp.”

Wood reproşează guvernului că a dat decizia „la scurt timp după ora 18:00, într-o zi de vineri“, la patru zile după decizia Curţii Federale de Circumscripţie şi la mai mult de o săptămână după decizia iniţială.

El a mai declarat, citat de The Guardian, că un avocat al guvernului australian a informat că „nu se propune reţinerea clientului meu în această seară”.

Interviul lui Djokovic va avea loc sâmbătă la ora 8.00 (vineri ora 23.00 în România).

Nicholas Wood a mai explicat şi de ce Novak Djokovic este atât de grăbit: „fiecare minut înainte de începerea turneului de luni este preţios”.

Wood sugerează că judecătorul Anthony Kelly ar putea reţine cauza la Curtea Federală de Circumscripţie, pentru a evita pierderea de timp, existând şi intenţia de transferare a cazului la Curtea Federală.

Wood susţine că nu se pune problema ca judecătorul Kelly să fi avut prejudecăţi, în ciuda faptului că a audiat cazul anterior, deoarece a doua anulare a vizei este un „proces complet separat” de primul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/7725864-mediafax-foto-abacapress-hepta-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/7725864-mediafax-foto-abacapress-hepta-5-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Wood s-a angajat să depună o cerere scrisă cât mai curând posibil, sugerând că va putea face acest lucru până în seara zilei de vineri, la ora 22:15 (ora 13.45). Mult mai repede decât sâmbătă, la ...