În Israel nu se mai vorbeşte despre Deltacon. Se anunţase, în urmă cu câteva zile, că e doar o eroare de laborator: o probă Omicron a fost contaminată din greşală (sau nu?) cu o probă Delta. 

 

De natură să neliniştească e faptul că, fără să-şi propună, ciprioţii ne-au învăţat cum se “îmbunătăţeşte” un virus in vitro. Pentru specialişti nu e o noutate, pentru adepţii teoriilor conspiraţiei e mană cerească. 

 

Speram ca media să dezvolte ştirea privind rezervele Agenţiei Europeane pentru Medicamente şi Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în legătură cu cea de-a patra doză de vaccin. Presa israeliană a tras cortina  asupra subiectului. Pot să presupun că autorităţile nu doresc să-şi pericliteze campania. Până acum, numărul celor vaccinaţi cu a patra doză se apropie de o jumătate de milion (persoane de peste 60 de ani şi personal medical). 

 

Revolta populaţiei a determinat autorităţile de la Ierusalim să revinţă asupra deciziei de restrângere a testelor PCR. Până astăzi, doar persoanele de peste 60 de ani aveau dreptul să-şi facă astfel de teste. S-a revenit la politica snitară anterioară, în care oricine poate face PCR-ul, însă cei de peste 60 de ani vor avea prioritate la prelucrare testelor şi la primirea rezultatelor. Tuturor celorlalţi li se vor elibera rezultatele în 3-5 zile. Teoretic, aceştia acuză simptome trebuie să se autoizoleze până la primirea rezultatului. 5 zile?!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/deltacron.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/deltacron-300x300.jpgrootstireaUncategorised
În Israel nu se mai vorbeşte despre Deltacon. Se anunţase, în urmă cu câteva zile, că e doar o eroare de laborator: o probă Omicron a fost contaminată din greşală (sau nu?) cu o probă Delta.  ...