Aparent, echipa lui Djokovic a solicitat pentru sârb un tip de viză care nu permite jucătorilor să intre în ţară cu o scutire medicală, ceea ce o face inutilă. Poliţia de frontieră a contactat apoi guvernul statului, după ce şi-a dat seama că echipa lui Djokovic a depus un tip greşit de viză.

Autorităţile federale au contactat oficialii statului Victoria, cerându-le să sprijine oficial solicitarea sa de intrare în ţară. Practic, sârbul este acum blocat pe aeroportul din Melbourne, până când această problemă va fi rezolvată.

Totuşi, conform publicaţiei The Age, nu există nicio informaţie oficială cu privire la faptul dacă Djokovic poate sau va solicita o viză diferită şi dacă o va obţine.

La începutul zilei, premierul Morrison a confirmat că Djokovic va trebui să dovedească autorităţilor de ce nu a putut să se vaccineze şi numai dacă o va face, i se va permite intrarea în ţară. Între timp, ministrul interimar al sportului din Victoria, Jaala Pulford a scris pe Twitter: „Actualizare cu privire la #AusOpen2022… Guvernul federal a întrebat dacă vom sprijini cererea de viză a lui Novak Djokovic pentru a intra în Australia. Nu îi vom oferi lui Novak Djokovic sprijin individual pentru cererea de viză pentru a participa la Grand Slam-ul Australian Open 2022″.

Chiar dacă va rezolva problema cu viza, Djokovic mai are de demonstrat, încă o dată, că derogarea de care se bucură, privind vaccinarea, este demonstrată cu acte conforme.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/novak.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/novak-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Aparent, echipa lui Djokovic a solicitat pentru sârb un tip de viză care nu permite jucătorilor să intre în ţară cu o scutire medicală, ceea ce o face inutilă. Poliţia de frontieră a contactat apoi guvernul...