În perioada Sărbătorilor de Iarnă, Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva oferă spre vânzare 33.996 de pomi de Crăciun, cea mai mare parte fiind recoltaţi din culturi specializate, din pepinierele silvice proprii.

Din totalul pomilor de Crăciun oferiţi la vânzare în acest an, 22.551 sunt din specia brad şi 11.445 din specia molid sau alte răşinoase.

În acest an, preţurile pornesc de la 15 lei pentru un Pom de Crăciun, specia molid de până la 1,3 metri şi ajung la 35 lei pentru cei din specia brad cu înălţimea între 2 şi 3 metri.

Solicitările pentru exemplare de peste 3 metri înalţime sunt considerate comenzi speciale.

70% din Pomii de Crăciun, respectiv 23.926 bucăţi, provin din culturile specializate din pepinierele silvice ale Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, în timp ce 10.070 provin din lucrări silvice autorizate.

Pomii de Crăciun sunt vânduţi de către ocoalele silvice din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, iar persoanele fizice au prioritate la achiziţionarea acestora. Dacă pomii de Crăciun sunt vânduţi de unităţile din subordinea Romsilva în pieţe sau alte locuri amenajate, la aceste preţuri se adaugă şi costurile de transport, depozitarea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/12/brad-3-balazs-attila.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/12/brad-3-balazs-attila-300x300.jpgrootstireaUncategorised
În perioada Sărbătorilor de Iarnă, Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva oferă spre vânzare 33.996 de pomi de Crăciun, cea mai mare parte fiind recoltaţi din culturi specializate, din pepinierele silvice proprii. ...