Dentiştii par extrem de expuşi la infectarea cu noul coronavirus, însă, în realitate, sunt „la adăpost” şi doar o mică parte din ei se îmbolnăvesc, conform rezultatelor unui studiu canadian, publicat în The Journal of the American Dental Association.

 

Studiul s-a derulat în perioada iulie 2020-februarie 2021 şi a avut circa 650 de stomatologi canadieni participanţi la studiu.

 

Pe scurt, din 644 participanţi, doar 6 au contractat virusul SARS-CoV-2. Sutele de dentişti au fost monitorizaţi şi testaţi zilnic, timp de şase luni. 

 

Dentiştii canadieni îşi iau toate măsurile de precauţie, de aici şi rata de infectare extrem de redusă, spun autorii studiului. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Dentiştii par extrem de expuşi la infectarea cu noul coronavirus, însă, în realitate, sunt „la adăpost” şi doar o mică parte din ei se îmbolnăvesc, conform rezultatelor unui studiu canadian, publicat în The Journal of the American...