Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, proiectul a făcut parte din procesul de bugetare participativă. Proiectul „Legal Wall – perete legal pentru exersarea artei stradale” a presupus amenajarea unui perete cu suprafaţa de 81 de metri pătraţi la podul Aurel Vlaicu din cartierul Mărăşti.

Aici, artiştii locali au posibilitatea de a-şi exprima creativitatea, exersând astfel diferite tehnici de realizare a artei stradale. Peretele poate fi utilizat în baza regulamentului amplasat la faţa locului.

De asemenea, iluminatul din zonă a fost îmbunătăţit pentru a permite artiştilor să deseneze pe timp de noapte, până la ora 22.00, conform regulamentului.

Conform primăriei, acest tip de pereţi legali sunt amenajaţi şi în alte oraşe europene precum: Paris, Bruxelles, Barcelona, Hamburg, Skopje, Varşovia etc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/11/perete-legal.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/11/perete-legal-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, proiectul a făcut parte din procesul de bugetare participativă. Proiectul „Legal Wall - perete legal pentru exersarea artei stradale” a presupus amenajarea unui perete cu suprafaţa de 81 de metri pătraţi la podul...