Autostrada Buzău – Focşani se află în stadiul realizării studiului de fezabilitate. CNAIR anunţă că indicatorii tehnico-economici urmează să fie supuşi avizării în cadrul Consiliului Tehnico-Economic din cadrul companiei.

La proiectul Autostrada Focşani – Bacău a fost revizuit studiul de fezabilitate şi se lucrează la proiectul tehnic, iar la Autostrada Bacău – Paşcani se modifică studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic.

În toate cele trei proiecte, avizul de Gospodărire a Apelor se află în faza finală de obţinere, iar procedura de dobândire a Acordului de Mediu este tot aproape de final.

Probleme mai mari sunt la proiectele Autostrada Paşcani – Suceava şi Autostrada/Drum Expres Suceava – Siret. Ritmul în care se desfăşoară investigaţiile geotehnice pe teren este nesatisfăcător, anunţă compania de drumuri.

În ceea ce priveşte Autostrada Târgu Neamţ – Iaşi – Ungheni încă nu a fost definitivat traseul şi se fac primele investigaţii geotehnice.

La proiectul Autostrada Târgu Mureş – Târgu Neamţ, termenul de predare a studiului de fezabilitate este data de 07.12.2021, mai spun reprezentanţii companiei.

Mai sunt proiectele Autostrada Braşov – Bacău, Drum Expres Focşani – Brăila, Drum Expres Tişiţa – Albiţa, Drum Expres Bacău – Piatra Neamţ şi Drum de mare viteză Vatra Dornei – Suceava în cadrul cărora se lucrează la alegerea traseelor.

Imediat după stabilirea şi avizarea traseului optim, va fi demarată campania de realizare a investigaţiilor de teren, cât şi activităţile de obţinere a Certificatului de Urbanism şi a Acordului de Mediu, precizează CNAIR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/11/autostrada-lucrare-progres.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/11/autostrada-lucrare-progres-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Autostrada Buzău – Focşani se află în stadiul realizării studiului de fezabilitate. CNAIR anunţă că indicatorii tehnico-economici urmează să fie supuşi avizării în cadrul Consiliului Tehnico-Economic din cadrul companiei. La proiectul Autostrada...