Este din piele preţioasă şi ajută la depozitarea băuturilor spirtoase şi trabucurilor plus accesoriile conexe în maşină. Este cea mai recentă piesă a colecţiei Rolls Royce Connoisseur, denumită „Cellarette”, şi vizează „îmbunătăţirea stilului de viaţă al clienţilor şi a experienţei maşinii lor”.

Mini-portbagajul este inspirat de Cellarette, trunchiuri din lemn de diferite dimensiuni care în trecut erau folosite pentru a conţine băuturi spirtoase, trabucuri şi ţigări.

Rolls Royce a decis să revizuiască versiunea originală şi să o adapteze la interiorul unei maşini, creând un „sicriu” care se sprijină pe un cadru din aluminiu lustruit, învelit în piele Rolls-Royce Havana în relief şi completat cu o tavă de serviciu cu incrustarea Spirit of Ecstasy.

Un obiect pentru colecţionari studiat până la cel mai mic detaliu, în tradiţia Rolls Royce, care poate fi păstrat în spatele oricărei maşini, dar şi „să devină punctul culminant al unei mese în aer liber sau al unei întâlniri intime”, îl caracterizează producătorii. Toate componentele sunt personalizate. Umiditatea este, de asemenea, monitorizată cu precizie.

O cutie ultra-luxoasă care, la fel ca majoritatea celor mai exclusiviste articole, are un cost pe măsură: poate fi cumpăra prin intermediul dealerilor Rolls-Royce plătindu-se un preţ începând de la 47.700 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/sicriul.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/sicriul-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Este din piele preţioasă şi ajută la depozitarea băuturilor spirtoase şi trabucurilor plus accesoriile conexe în maşină. Este cea mai recentă piesă a colecţiei Rolls Royce Connoisseur, denumită „Cellarette”, şi vizează „îmbunătăţirea stilului de viaţă al...