Gelgi a fost măsurată din nou în acest an, după ce a fost desemnată cea mai înaltă adolescentă în viaţă din lume în 2014, la vârsta de 18 ani, potrivit CNN.

 

Din cauza afecţiunii sale, Gelgi se deplasează de obicei într-un scaun cu rotile, dar poate folosi şi un cadru pentru perioade scurte de timp.

 

Gelgi doreşte să îşi folosească platforma pentru a informa oamenii despre afecţiuni medicale rare precum Weaver. „Fiecare dezavantaj poate fi transformat într-un avantaj pentru tine însuţi, aşa că acceptă-te pentru ceea ce eşti, fii conştient de potenţialul tău şi fă tot ce poţi”, a spus ea în declaraţie.

 

Înălţimea ei îi intrigă pe oameni atunci când o văd, dar majoritatea celor care o văd sunt amabili şi o sprijină, a declarat Gelgi pentru Guinness World Records.

 

„Este o onoare să o primim pe Rumeysa înapoi în cărţile de recorduri. Spiritul ei invincibil şi mândria de a se remarca din mulţime sunt o sursă de inspiraţie”, a declarat Craig Glenday, redactor-şef al Guinness World Records, în comunicat.

 

„Categoria de cea mai înaltă femeie în viaţă nu este una care să schimbe foarte des, aşa că sunt încântat să împărtăşesc această veste cu lumea”, a adăugat el.

Cel mai înalt bărbat în viaţă din lume, Sultan Kösen, este tot din Turcia şi are o înălţime de 251 de centimetri.

 

Cea mai înaltă femeie înregistrată vreodată a fost Zeng Jinlian din provincia Hunan, China, care măsura 246,3 cm în momentul morţii sale, în februarie 1982.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/header-image-tallest-woman-tcm25-678661.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/header-image-tallest-woman-tcm25-678661-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Gelgi a fost măsurată din nou în acest an, după ce a fost desemnată cea mai înaltă adolescentă în viaţă din lume în 2014, la vârsta de 18 ani, potrivit CNN.   ...