Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat marţi prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 11 – 18 octombrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice şi sudestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile nordice.

Săptămâna 18 – 25 octombrie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil uşor mai coborâte local în sud, sud-est şi centru. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane din sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile extracarpatice, dar şi local excedentar în cele nordice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 1 – 8 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă uşor deficitară în regiunile sud-vestice, centrale şi nordestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/meteo-hepta-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/meteo-hepta-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat marţi prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Săptămâna 11 – 18 octombrie Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în...