Incidentul a avut loc în Neamţ, în cea mai aglomerată şi periculoasă intersecţie, unde s-au produs zeci de accidente. Autorităţile nu au găsit o sursă independentă de energie electrică şi nu au plătit proprietarului pentru energia electrică consumată. Aşa că acesta a deconectat semafoarele.

 

Intersecţia de la Girov se află la câţiva kilometri de Piatra, pe drumul naţional spre Roman. Anul trecut, au fost instalate semafoare, dar nu s-a găsit încă o sursă de alimentare pentru acestea.

 

„Noi, primăria, suntem consideraţi vinovaţi că nu avem curent electric. Prima dată când am fost întrebaţi dacă putem să conectăm iluminatul public, am fost de acord, dar iluminatul public înseamnă iluminat nocturn, noi ce facem ziua? Apoi s-a găsit o soluţie. Alimentarea de la o persoană privată”, a declarat Vasile Ciubotaru, primarul comunei Girov.

 

Mai exact, de la un bar din apropiere. Proprietarul barului nu a vrut să facă nicio declaraţie, însă a deconectat semafoarele fără a da vreo explicaţie clară, iar traficul din zonă a redevenit un adevărat coşmar.

 

În cele din urmă, s-a recurs la o soluţie temporară, iar semaforul a fost repus în funcţiune ieri seară, în jurul orei 19.30, a informat ZiarPatraNEamţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/semafor-trecere-de-pietoni-noaptea-hepta-2788398-1070x600.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/semafor-trecere-de-pietoni-noaptea-hepta-2788398-1070x600-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Incidentul a avut loc în Neamţ, în cea mai aglomerată şi periculoasă intersecţie, unde s-au produs zeci de accidente. Autorităţile nu au găsit o sursă independentă de energie electrică şi nu au plătit proprietarului pentru energia...