Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Mintale, care se sărbătoreşte în fiecare an pe 10 octombrie, un tren de metrou pentru meditaţie a intrat în funcţiune în capitala britanică.

Programul Inner Journey îşi propune să contracareze anxietatea legată de întoarcerea la serviciu şi stresul de navetă legat de COVID-19, transformând trenurile şi colţurile dedicate din staţiile de metrou în zone de relaxare şi meditaţie.

Este format din 12 vagoane transformate, cu setări şi sunete inspirate de munţi, pădure, ocean şi peisajul rural, iar călătorii vor putea descărca o aplicaţie gratuită, pentru a accesa programe de meditaţie cu tematică naturală. Pasagerii vor putea apoi, în timpul călătoriei de la serviciu la casă, să se reconecteze cu ei înşişi şi să se bucure de un moment de relaxare în timpul zilei.

DLR (Docklands Light Railway) este primul transportator public din capitala britanică care a lansat programul care include zone de meditaţie în trei dintre staţiile sale principale, inclusiv la agllomerata staţie Canary Wharf. Acest proiect a fost conceput şi oferit de „Youmanity”, o organizaţie caritabilă cu sediul la Londra.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/tren.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/tren-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Mintale, care se sărbătoreşte în fiecare an pe 10 octombrie, un tren de metrou pentru meditaţie a intrat în funcţiune în capitala britanică. Programul Inner Journey îşi propune...