„Parte din lanţul Carpaţilor, Apusenii sunt secretul cel mai bine păstrat din Europa de Est. Aceşti munţi sunt izolaţi, cu păduri străvechi şi peşteri de calcar cu râuri subterane la fiecare pas. Timpul rămâne rămâne în loc aici, cu prea puţine lucruri de făcut decât să respiri aerul parfumat de pin şi să fii cu ochii pe viaţa sălbatică abundentă“, scrie CNN.

 

Şi Sorin Onişor, supranumit fotograful satului românesc, găseşte în Munţii Apuseni cele mai frumoase peisaje de toamnă.

 

„Toamna aceasta se îmbracă în straie fermecătoare. Aproape în toată ţara găseşti locuri minunate, fotogenice. Zonele montane sunt cele care ne oferă cele mai frumoase surprize, atât Munţii Apuseni, cât zona Banat, Bucovina”, a spus Sorin Onişor.

 

Dacă vrei să îţi impresionezi prietenii pe reţelele sociale, lasă-te inspirat de Sorin Onişor, care îţi dă câteva ponturi privind cele mai instagramabile locuri pentru pozele de toamnă.

 

„În Apuseni, de exemplu, sunt locuri extrem de renumite, precum Dumeştiul, Râmeţiul sau Rimetea. Sunt câteva sate extrem de pitoreşti. Munţii Trascăului, de asemenea, în Bucovina sunt câteva locaţii arhicunoscute în ultima vreme pentru fotogenia lor”, a adăugat fotograful.

 

Top CNN 20 cele mai frumoase locuri din Europa

 

Insulele Lofoten – Norvegia

Lacul Inari – Finlanda

Unst din Insulele Shetland – Scoţia

Zagori – Grecia

Yorkshire Dales – Anglia

Munţii Apuseni – România

Valea Loarei – Franţa

Picos de Europa – Spania

Adelboden – Elveţia

Henne Strand din Iutlanda de Vest – Danemarca

Parcul Natural Pădurea Bavareză – Germania

Parcul Naţional Hoge Veluwe – Olanda

Union Hall – Irlanda

Barmouth – Ţara Galilor

Lacul Bohinj – Slovenia

Susak – Croaţia

Parcul Naţional Hortobagy – Ungaria

Parcul Naţional Bialowieza – Polonia

Jurkalne Seashore Bluffs – Letonia

Lacul Vattern – Suedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/apuseni-sorin-onisor.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/apuseni-sorin-onisor-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Parte din lanţul Carpaţilor, Apusenii sunt secretul cel mai bine păstrat din Europa de Est. Aceşti munţi sunt izolaţi, cu păduri străvechi şi peşteri de calcar cu râuri subterane la fiecare pas. Timpul rămâne rămâne în...