Autoare: Luiza Moldovan

 

Inepuizabil, atent, o arde pă simplitate, dar, totuşi, complexitate – nu e contradicţie în termeni, căci, pe câtă vreme simplitatea e exterioară, complexitatea e construită interior, atât în el, cât şi în public. După 8 ani de Freak Show, Florin Piersic Jr. vine acum cu volumul doi al acestui spectacol care se reinventează de fiecare dată când cortina e ridicată. Cu ziaristul Marius Tucă are o chimie specială, reconfortantă.

 

Vino diseară la Marius Tucă Show să afli mai multe despre un spectacol-moleculă, un spectacol-esenţă, un spectacol-zigot – care creşte, se divide, se divide şi iar se divide. 

 

„Toate partidele parlamentare fug de guvernare ca dracu’ de tamâie”, consideră Ion Cristoiu în Ziua Zero a desemnării premierului. În opinia sa, acesta e temeiul pentru care fiecare partid nu are, practic, nicio propunere de premier. Diseară, analizează, cu Marius Tucă, starea guvernării (sau a non-guvernării) în România. 

 

De la 19:00, la Aleph News şi pe alephnews.ro, începe “Marius Tucă Show”.  “Numai veşti rele mai aştept / Numai veşti proaste mai pot aduce / a mai murit un copac / a mai plecat o pasăre / cineva şi-a tăiat sufletul într-un ciob de oglindă / undeva, în continentul iubirii, / au năvălit oamenii – cangur” (Geo Dumitrescu). 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/captura-de-ecran-2020-12-22-113548-2.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/captura-de-ecran-2020-12-22-113548-2-300x300.pngrootstireaUncategorised
Autoare: Luiza Moldovan   Inepuizabil, atent, o arde pă simplitate, dar, totuşi, complexitate – nu e contradicţie în termeni, căci, pe câtă vreme simplitatea e exterioară, complexitatea e construită interior,...