„Domnul Brănişteanu, care era învăţătorul nostru de pe clasele I-IV a vorbit cu domnul Sava Constantin, care mi-a devenit ulterior şi antrenor. “Domnule, vino să vezi o zvârlugă de copil, este tânăr, este mic, este foarte bun, eu nu prea mă pricep la fotbal, dart e rog frumos să vii să vezi care e treaba cu acest copil.”

Domnul Sava Constantin a venit, m-a văzut. În stilu-mi caracteristic, am luat mingea, am dus-o dintr-o parte-n alta, şi aşa s-a întâmplat ca la prima selecţie pe care am avut-o, la care au fost în jur de 150-200 de copii, să fiu printer puţinii care au rămas la grupa domnului Sava Constantin”, a povestit managerul lotului de copii şi juniori a României.

Cine l-a numit Magicianul fotbalului românesc pe Lucian Sânmărtean, sau cine îi este idol, dar şi care este relaţia lui cu fetiţa sa de 11 ani, afli doar urmărind emisiunea integral pe alephnews.ro şi mediafax.ro.

 

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]o.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/sanmartean-lucian.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/sanmartean-lucian-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Domnul Brănişteanu, care era învăţătorul nostru de pe clasele I-IV a vorbit cu domnul Sava Constantin, care mi-a devenit ulterior şi antrenor. “Domnule, vino să vezi o zvârlugă de copil, este tânăr, este mic, este foarte...