Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică, o instituţie fundamental nouă, ce n-a văzut… Bruxelles-ul! Miza principală: asigurarea securităţii cibernetice a spaţiului naţional civil, într-o piaţă care se confruntă, la ora actuală, cu un mare deficit de specialişti. 

  

Vor avea Serviciile de Informaţii româneşti şi străine motive să fie invidioase pe activitatea directoratului şi pe „creierele” unor specialişti cu patalama pe care noua instituţie îşi propune să-i descopere şi să-i atragă în câmpul muncii securităţii cibernetice?Care este drumul securităţii cibernetice de la militar la civil şi înapoi?  

 

Suntem pregătiţi să fim şi să luăm parte la excelenţa în securitate cibernetică a UE la Bucureşti? Câţi bani pierde România în urma unui atac cibernetic? Suntem cu atât mai vulnerabili şi mai expuşi atacurilor hibride cu cât dependenţa omului de reţelele de socializare, de platforme noi, nu întotdeauna suficient testate, creşte mai mult cu fiecare zi?

 

În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăieşte, ca să înveţi! Află, ca să te întrebi!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/bogdan-dan-cimpean.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/bogdan-dan-cimpean-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică, o instituţie fundamental nouă, ce n-a văzut... Bruxelles-ul! Miza principală: asigurarea securităţii cibernetice a spaţiului naţional civil, într-o piaţă care se confruntă, la ora actuală, cu un mare deficit de specialişti. ...