Dacă lumea digitală era deja la degetele noastre datorită evoluţiei tehnologiei care ne-a dat acces la ea nu doar pe laptop, ci şi pe tablete, telefoane şi chiar ceasuri smart, ultima perioadă nu a făcut decât să accelereze lucrurile şi să ne demonstreze că viitorul este digital.

Ne conectăm online cu familia şi prietenii, dar şi cu colegii şi business-urile care ne interesează.

Business-urile de succes au fost cele care şi-au adaptat rapid serviciile şi au descoperit importanţa unei prezenţe în mediul online. Clienţii caută tot mai des prima dată online ceea ce îi interesează şi se bazează pe experienţa celorlaţi utilizatori. Această schimbare a dus la mai multă transparenţă şi totodată la o creştere în calitatea produselor şi serviciilor.

Într-o lume în care online-ul a ajuns să facă parte din viaţa noastră de zi cu zi, care este următorul pas?

Participă între 12 şi 14 octombrie la evenimentul Next ’21 pentru a afla răspunsul direct de la CEO-ul Google Cloud, Thomas Kurian şi ceilalţi speakeri din prima linie a inovaţiei digitale!

Anul acesta am gândit evenimentul ca pe o experienţă complet unică pentru fiecare participant, care îşi poate personaliza experienţa aşa cum îşi doreşte.

Începem în fiecare zi cu o transmisie live şi un keynote pe care nu trebuie să le ratezi, apoi pe măsură ce ziua continuă, poţi alege să participi la ce webinarii live sau preînregistrate doreşti, în funcţie de timpul şi interesele tale.

Oricum ai alege să te bucuri de experienţa Next, îţi vei dezvolta skill-urile digitale, vei vedea în acţiune cele mai noi tehnologii în demo-uri interactive şi vei putea interacţiona cu experţii în cadrul sesiunilor Q&A.

Înscrierea la eveniment este gratuită şi se face pe g.co/CloudNext. Conectează-te la comunitatea din Cloud, informează-te şi lasă-te inspirat la Google Cloud Next!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/pentru-articol-v2.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/pentru-articol-v2-300x300.pngrootstireaUncategorised
Dacă lumea digitală era deja la degetele noastre datorită evoluţiei tehnologiei care ne-a dat acces la ea nu doar pe laptop, ci şi pe tablete, telefoane şi chiar ceasuri smart, ultima perioadă nu a făcut decât...