Tocmai ce-a spus ministrul Educaţiei că recomandă, deci recomandă, nu impune, ca la festivităţile de deschidere a noului an de învăţământ să participe doar unul dintre părinţi: ”Se face recomandarea, mai apăsat sau mai puţin apăsat, de a se evita în măsura posibilului prezenţa părinţilor alături de elevi sau măcar să nu vină ambii părinţi”. 

 

Vai, domnule ministru, dar de ce? Doar Guvernul din care faceţi parte tot repetă că vaccinarea reprezintă singura şansă de a atinge din nou normalitatea de dinainte de izbucnirea crizei sanitare. Aaaa, Guvernul din care faceţi parte nu a putut să-şi ţină promisiunea că până la începutul lunii septembrie vor fi vaccinaţi 10 milioane de români, până acum fiind vaccinaţi numai puţin peste 5 milioane? Aaaa, ministerul pe care-l conduceţi nu a reuşit să-i convingă pe majoritatea profesorilor să se vaccineze? 

 

Pe de altă parte, domnule ministru, guvernul din care cu onor faceţi parte a spus cumva că la concertele de la Untold poate participa numai un membru al perechii de îndrăgostiţi? Guvernul al cărui membru sunteţi, domnule ministru, se laudă că a reuşit să ţină în frâu pandemia, iar şeful dumneavoastră se pregăteşte să participe la un congres cu 5.000 de delegaţi, ceea ce reprezintă un semn de normalitate.

 

Păi, dacă este normalitate, de unde atâta precauţie? Ce este cu declaraţia asta: ”În general, peste tot este permis accesul, dar cu această rugăminte: de înţelegere că prezenţa multor părinţi şi bunici creează aglomerări, amplifică posibilitatea de răspândire a virusului, care se poate întoarce împotriva propriilor copii sau nepoţi, împotriva şcolii cu prezenţă fizică”. De ce ţineţi lumea în tensiune dacă tot bateţi toba că aţi luat cele mai bune măsuri pentru înfrângerea pandemiei? 

 

Dacă la festivităţile de deschidere a noului an şcolar se recomandă să participe doar mama copilului fără tată, sau invers, se poate naşte şi propunerea ca Ministerul Educaţiei să se ocupe în continuare de sistemul de învăţământ românesc, dar să vină la şcoală fără ministrul Sorin Cîmpeanu. Nu de alta, dar există pericol de răspândire a virusului şi ne gândim la sănătatea familiei domnului Cîmpeanu. 

 

Sorin Avram

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/sorin-ochelari-bretele-002-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/sorin-ochelari-bretele-002-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Tocmai ce-a spus ministrul Educaţiei că recomandă, deci recomandă, nu impune, ca la festivităţile de deschidere a noului an de învăţământ să participe doar unul dintre părinţi: ”Se face recomandarea, mai apăsat sau mai puţin apăsat,...