Targhetul a fost schimbat la sută la sută! Toată lumea, cu mic cu mare, indiferent de starea de sănătate şi de recomandările medicului, trebuie să se încoloneze la centrele de imunizare. Joe Biden a pus piciorul în prag şi i-a arătat pe vinovaţii de serviciu. I-a etichetat pe zeci de milioane de americani drept ”inconştienţi”, cauza principală a prelungirii pandemiei. ”Am fost răbdători. Dar răbdarea noastră se termină, iar refuzul vostru ne costă pe toţi”, a fost mesajul dur al lui Biden pentru teroriştii domestici.

Şi asta în pofida numeroaselor studii care arată că varianta Delta a virusului se răspândeşte cu uşurinţă inclusiv printre cei vaccinaţi. Şi că imunizarea ar putea reprezenta o soluţie cel mult pentru persoana în cauză, nicidecum pentru comunităţi de zeci şi sute de milioane de oameni.

Datele statistice oficiale arată negru pe alb că vaccinarea în masă nu a făcut diferenţa, nu a influenţat în mod semnificativ mersul pandemiei. Spre exemplu, situaţia epidemiologică din ţări ca India şi Iordania a fost (şi a rămas) mai bună decât în SUA şi Israel. Varianta Delta ar fi putut influenţa aceste statistici, în pofida faptului că numeroşi epidemiologi au avertizat încă de la debutul pandemiei: mutaţiile apărute pe parcurs vor face vaccinurile ineficiente.

Aşadar, atât specialiştii, cât şi cifrele extrase din statistici spun un singur lucru: vaccinaţii se pot infecta, se pot îmbolnăvi şi pot transmite virusul.

În aceste condiţii, încercările disperate ale unor politicieni de a introduce obligativitatea imunizării, nu mai au nicio legătură cu evoluţia pandemiei sau cu ştiinţa. Reprezintă doar demagogie pură şi generează, în mod firesc, tot soiul de teorii ale conspiraţiei în lipsa unor explicaţii logice.

Preşedintele Joe Biden a anunţat un nou plan de combatere a pandemiei. Vaccinarea sau un test săptămânal de depistare a bolii au devenit obligatorii în companiile americane cu mai mult 100 de angajaţi, dar şi în cazul bugetarilor. Sunt vizaţi circa 100 de milioane de americani (unii deja imunizaţi), în condiţiile în care 75 la sută din populaţie s-a vaccinat. Deci teoretic s-a atins pragul de siguranţă despre care OMS vorbea la un moment dat.

De subliniat aici ipocrizia maximă: testarea săptămânală dă rezultate la fel de bune ca vaccinarea în combaterea pandemiei, potrivit Casei Albe. Dar politicienii nu sunt mulţumiţi doar cu testarea. Vor mult mai mult.

Joe Biden a subliniat că cei 25 la sută de americani nevaccinaţi (adică circa 80 de milioane de cetăţeni) ”pot provoca multe daune şi chiar o fac”. Nu a intrat în amănunte, însă a precizat că acest lucru este ”inacceptabil” şi că va lupta împotriva celor ”care blochează sănătatea publică”.

Practic, preşedintele SUA le-a declarat război nevaccinaţilor. Cum modelul american are calitatea de a se răspândi rapid în întreaga lume, este de aşteptat ca în scurt timp să se generalizeze în Europa (unde deja avem primele semne în Franţa sau Italia).

Republicanii au catalogat imediat măsurile lui Biden ca fiind neconstituţionale, abuzive, fără precedent.Măsurile încalcă flagrant Constituţia! Decizia de vaccinare trebuie să fie o decizie personală, după o evaluare medicală, şi nu o rezoluţie a guvernului federal. Trebuie să luptăm împotriva tiraniei medicale care încalcă în mod periculos libertăţile individuale ale americanilor”, a postat pe Twitter republicanul Barry Moore. Alţi comentatori afirmă că este fără precedent şi foarte periculos cum administraţia Biden a găsit de cuviinţă să intre cu cizmele în afacerile private şi libertăţile individuale, iar Justiţia îşi va spune cuvântul şi va stopa aceste abuzuri.

Şi mai grav, Joe Biden măreşte în mod conştient falia din societate dintre republicani şi democraţi, intensifică tensiunile deja existente şi îi anunţă (cu false argumente!) pe cei vaccinaţi că suferă exclusiv din pricina teroriştilor nevaccinaţi.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/profimedia-0619006153.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/profimedia-0619006153-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Targhetul a fost schimbat la sută la sută! Toată lumea, cu mic cu mare, indiferent de starea de sănătate şi de recomandările medicului, trebuie să se încoloneze la centrele de imunizare. Joe Biden a pus piciorul...