Copiii din Sectorul 1 vor avea la dispoziţie două noi creşe, care vor fi construite pe baza unor proiecte tip în cadrul programului naţional derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii.

Primăria Sectorului 1 a identificat deja terenul pe care urmează să fie construită prima dintre cele două creşe, care va avea o capacitate de 11 grupe, adică un total de 110 copii. Este vorba de un teren de 16.000 de mp situat în cartierul Henri Coandă din Sectorul 1 al Capitalei.

Pentru cea de-a doua creşă, Primăria Sectorului 1 a identificat mai multe terenuri, urmând ca specialiştii să decidă, în cel mai scurt timp, locaţia finală.

„Fiecare creşă va avea o suprafaţă de 2400 mp şi va avea avea cabinet medical, locuri de joacă, o sală multifuncţională, spălătorie, bucătărie şi va fi dotată cu panouri solare pentru a fi prietenoasă cu mediul. Educaţia timpurie şi rezolvarea deficitului de locuri la creşă sunt priorităţi ale administraţiei pe care o conduc. Îmi doresc ca, pe termen mediu şi lung, pentru locuitorii Sectorului 1 să nu mai fie o problemă găsirea unui loc la creşă. În plus, copiii noştri au nevoie de cele mai bune condiţii pentru a beneficia de o educaţie de calitate de la cea mai fragedă vârstă”, a spus primarul Clotilde Armand.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/crese.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/crese-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Copiii din Sectorul 1 vor avea la dispoziţie două noi creşe, care vor fi construite pe baza unor proiecte tip în cadrul programului naţional derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de...