Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat joi actualizarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.

Astfel, în zona roşie au intrat Serbia, Estonia, Albania, Tunisia, Mauritius, Jamaica, Liban, Palestina, Belize, Antigua şi Barbuda, precum şi Suriname şi Brunei Darussalam.

În zona galbenă au intrat din zona roşie, în urma scăderii incidenţei, Spania, Liechtenstein şi Maroc, iar din zona verde, în urma creşterii incidenţei Norvegia, Austria, Bosnia Herţegovina, Luxemburg, Vietnam şi Emiratele Arabe Unite.

În zona verde au intrat Finlanda, Malta, Andorra, Groenlanda şi Bonaire, Saint Eustatius şi Saba.

Persoanele vaccinate împotriva COVID-19 nu trebuie să stea în carantină dacă vin din statele aflate pe lista galbenă sau pe cea roşie. În schimb, cei nevaccinaţi care intră în România din ţările aflate pe lista galbenă stau în carantină 14 zile, dacă nu prezintă un test PCR negativ.

Cei nevaccinaţi care vin din ţările incluse în zona roşie sunt nevoiţi să stea în carantină indiferent dacă prezintă sau nu un test PCR negativ.

Lista Roşie. Document

Anexa La HCNSU Nr. 66 Din 02.09.2021 by Mediafax.ro on Scribd

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/1491118443114-dsc7085-s4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/1491118443114-dsc7085-s4-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat joi actualizarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat. Astfel, în zona roşie au intrat Serbia, Estonia, Albania, Tunisia, Mauritius, Jamaica, Liban, Palestina, Belize, Antigua şi Barbuda,...