Responsabilii de control al armelor au descris acest model de pistol ca fiind „iresponsabil şi periculos”. Shannon Watts, din grupul de campanii Everytown for Gun Safety, a declarat că organizaţia sa a contactat Lego săptămâna trecută cu privire la Glock-ul personalizat, iar compania daneză a trimis apoi o scrisoare prin care îi cere firmei Culper Precision să nu mai producă o astfel de armă.

Watts a criticat, de asemenea, compania de arme, care are sediul în Utah, spunând că există riscul ca cei mici să fie atraşi să folosească armele „chiar şi atunci când acestea nu arată ca jucăriile”.

Culper Precision a declarat că a ales să lanseze Block19 în încercarea de a arăta că armele sunt „pentru toată lumea” şi că „deţinerea şi folosirea armelor în mod responsabil este o activitate cu adevărat plăcută”, potrivit BBC.

Acesta a adăugat că arma va putea fi achiziţionată doar de cei autorizaţi legal să deţină o armă. Preşedintele Culper Precision, Brandon Scott, a declarat că, după discuţiile cu un avocat, a decis să respecte cererea Lego.

Acest model de pistol pare să fi fost scos de pe site-ul producătorului de arme, ceea ce sugerează că arma a fost retrasă de la vânzare.

Este ilegal în SUA să se producă o jucărie pentru copii care seamănă foarte bine cu o armă adevărată, dar legile nu împiedică în mod explicit producătorii să fabrice o armă care seamănă cu o jucărie.

Accidentele care implică copii şi arme adevărate sunt în creştere în SUA. Peste 140 de persoane au fost ucise în astfel de incidente, anul trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/e5ytmx6weaipt-s.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/e5ytmx6weaipt-s-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Responsabilii de control al armelor au descris acest model de pistol ca fiind „iresponsabil şi periculos”. Shannon Watts, din grupul de campanii Everytown for Gun Safety, a declarat că organizaţia sa a contactat Lego săptămâna trecută cu...