Tânăra în vârstă de 35 de ani a imigrat în Noua Zeelandă împreună cu soţul Donovan şi copiii Donna şi Damien, în vârstă de 9 şi 3 ani, din Africa de Sud, în 2018, stabilindu-se în Palmerston North. Din cauza greutăţii femeii, nimănui din familia ei nu i s-a acordat rezidenţa, potrivit Stuff.

„Viaţa întregii mele familii era în mâinile mele. Totul depindea de mine. A fost foarte greu de acceptat. Fiica mea mi-a spus: „mamă, te-au făcut de râs”, a declarat femeia.

Un purtător de cuvânt al Biroului de Imigrare din Noua Zeelandă a declarat că greutatea lui Stuff Bezuidenhout nu este motivul pentru care i s-a refuzat cererea de rezidenţiat, ci problemele sale de sănătate din trecut, care au necesitat o intervenţie chirurgicală, ceea ce dovedeşte că obezitatea ei va fi costisitoare pentru sistemul de sănătate publică.

Bezuidenhout a câştigat un loc de muncă cu normă întreagă într-un departament guvernamental şi a primit o viză de muncă de trei ani, acordându-i-se accesul la sistemul de sănătate publică, când cântărea 150 kg.

Gândul că va trebui acum să părăsească Noua Zeelandă după ce familia ei se stabilise acolo a fost „sfâşietor şi înfricoşător”, mai ales pentru copiii lor.

Fiul ei avea şapte luni când au părăsit Africa de Sud – „nu cunoaşte nicio viaţă în afara Noii Zeelande” – şi fiica ei a fost atât de supărată încât a trebuit să apeleze la un psiholog.

Bezuidenhout a slăbit 22 de kilograme de când s-a mutat în Noua Zeelandă, prin diete dezvoltate împreună cu medicul ei. Presiunea de a slăbi de când a început solicitarea de rezidenţiat a fost copleşitoare.

Vizele familiei expiră la sfârşitul lunii iulie. Deoarece meseria lui Donovan are o cerere mare, ei speră să îşi reînnoiască vizele de muncă la timp.

„Este secolul al XX-lea, ar trebui să poţi [arăta] cum vrei”, a spus Bezuidenhout. „Vreau să slăbesc, dar îmi va lua ceva timp”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/06/obezitate-publimedia-shutterstock.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/06/obezitate-publimedia-shutterstock-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Tânăra în vârstă de 35 de ani a imigrat în Noua Zeelandă împreună cu soţul Donovan şi copiii Donna şi Damien, în vârstă de 9 şi 3 ani, din Africa de Sud, în 2018, stabilindu-se în Palmerston North....