În urma studiului s-a demonstrat că acesta a fost eficient contra tuturor tulpinilor de coronavirus, la toate grupele de vârstă. Efectele adverse au fost uşoare, în special durere la locul injecţiei şi nu au fost raportate cheaguri de sânge, a spus CEO-ul companiei, Stanley Erck. 

Vaccinul anti-COVID-19 antrenează organismul să recunoască proteina spike a coronavirusului şi să lupte contra virusului. Este făcut din copii în laborator ale proteinei spike, spre deosebire de celelalte vaccinuri, care includ instrucţiuni genetice pentru ca organismul să îşi fabrice propriile proteine spike. 

 

Novavax a anunţat în martie o eficacitate a vaccinului de 96% faţă de varianta originală a coronavirusului: 86% faţă de varianta britanică şi 49% faţă de varianta africană.

 

„Avem nevoie de vaccinuri care pot fi folosite în SUA pentru a treia doză pentru cei care au fost deja vaccinaţi şi vor avea nevoie de o nouă stimulare a sistemului imunitar în 6-12 luni de la doza originală. Avem nevoie de vaccinuri care să ajungă la nivel global, în ţările cu venituri mici şi medii”, a spus CEO-ul companiei, Stanley Erck. 

 

„Cred că este important nu doar că avem un profil de eficacittae şi siguranţă foarte bun, ci şi că se potriveşte cu rezultatele pe care le-am avut într-un studiu de faza a treia din Marea Britanie”, a declarat acesta. 

 

Compania va depune până la sfârşitul lunii septembrie, cerere de aprobare în Europa şi Statele Unite.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/06/novavax.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/06/novavax-300x300.jpgrootstireaUncategorised
În urma studiului s-a demonstrat că acesta a fost eficient contra tuturor tulpinilor de coronavirus, la toate grupele de vârstă. Efectele adverse au fost uşoare, în special durere la locul injecţiei şi nu au fost raportate...