Cei care vor veni la distracţie şi relaxare pe lacurile Chios şi Gheorgheni I vor avea la dispoziţie 35 de ambarcaţiuni, de tip dragoni, flamingo, lebede şi maşinuţe. Un număr de 19 dintre ele vor fi pe lacul Chios şi 16 pe lacul Gheorgheni I.

Toate ambarcaţiunile sunt dotate cu veste de salvare, iar baza din Gheorgheni 1 beneficiază de o şalupă pneumatică pentru intervenţie în caz de urgenţă.

Pentru a închiria o ambarcaţiune pentru 30 de minute, copiii cu vârste între 4 şi 14 ani plătesc 7 lei, iar adulţii şi copiii de peste 14 ani plătesc 14 lei.

Copiii cu vârsta sub 4 ani au acces gratuit, dacă sunt însoţiţi de un adult.

Programul de funcţionare pentru public va fi în intervalul orar 10.00 – 20.00 pentru Lacul Chios, respectiv 11.00 – 20.00 pentru Lacul Gheorgheni 1.

Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, printr-un parteneriat încheiat cu Administraţia Bazinală de Apă Someş – Tisa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj, lacul Gheorgheni 1 a fost curăţat de vegetaţia invazivă, astfel încât acum asigură condiţii excelente de relaxare într-o plimbare cu hidrobicicleta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/06/ambarcatiuni-agrement-cluj.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/06/ambarcatiuni-agrement-cluj-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Cei care vor veni la distracţie şi relaxare pe lacurile Chios şi Gheorgheni I vor avea la dispoziţie 35 de ambarcaţiuni, de tip dragoni, flamingo, lebede şi maşinuţe. Un număr de 19 dintre ele vor fi...