Organizatorii competiţiei, desfăşurată în fiecare an, spun că scopul acesteia este de a creşte prestigiul profesiei, de a îmbunătăţi performanţele la locul de muncă ale săpătorilor de morminte şi de a atrage generaţiile mai tinere către cariere în industria funerară, potrivit MT.

Echipa din Omsk a câştigat premiul cel mare, în valoare de 30.000 de ruble (400 de dolari), după ce a stabilit un nou record prin săparea unui mormânt în mai puţin de 38 de minute. Săpători din regiunile Tomsk şi Novosibirsk, precum şi din Republica Altai au participat la eveniment.

 

Fiecare echipă alcătuită din doi bărbaţi a trebuit să sape o groapă de dimensiunea sicriului, 200 centimetri lungime, 80 centimetri lăţime şi 160 centimetri adâncime. În plus faţă de dimensiune şi viteză, gropile au fost evaluate şi pe baza tehnicii şi preciziei folosite.

 

Competiţia de anul trecut a avut loc în oraşul siberian Tomsk, unde câştigătorul a săpat un mormânt în mai puţin de 52 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/concurs.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/concurs-300x300.pngrootstireaUncategorised
Organizatorii competiţiei, desfăşurată în fiecare an, spun că scopul acesteia este de a creşte prestigiul profesiei, de a îmbunătăţi performanţele la locul de muncă ale săpătorilor de morminte şi de a atrage generaţiile mai tinere către...