De marţi, angajaţii pot sta fără mască la serviciu, cu două condiţii: să aibă cel mult cinci colegi de birou şi să fie toţi vaccinaţi.

Toţi s-ar simţi mai în siguranţă dacă şi colegii ar fi vaccinaţi. Asta este şi concluzia unui studiu Best Jobs.

 

Jumătate dintre respondenţi au spus că s-ar simţi în siguranţă dacă vaccinul ar fi obligatoriu şi dacă toţi colegii s-ar vaccina. Pentru 10% contează că s-au vaccinat ei, iar 33 % spun că nu cred în vaccin.

 

Totuşi se discută despre centre de vaccinare chiar la locul de muncă, unele companii chiar au adoptat această măsură.

 

Încă există frica de a contacta virusul, 38% au această îngrijorare. Vor, de asemenea, ca angajatorul să ia măsuri de dezinfecţie şi curăţenie mai stricte şi mai menţionează şi de o bună ventilaţie a clădii.

 

În continuare, 20% dintre angajaţi susţin că vor să continue munca de acasă şi dacă totuşi vin la birou, să nu participe la întâlniri cu persoane din afara companiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/munca-de-la-birou-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/munca-de-la-birou-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
De marţi, angajaţii pot sta fără mască la serviciu, cu două condiţii: să aibă cel mult cinci colegi de birou şi să fie toţi vaccinaţi. Toţi s-ar simţi mai în siguranţă dacă şi colegii...