Începând de miercuri în centrele de vaccinare anti-COVID-19 deschise în unităţile medicale ale ministerului, pe lângă angajaţii MAI, se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, în limita dozelor de vaccin disponibile.

Cei interesaţi se pot prezenta, fără programare, la oricare din cele 11 centre de vaccinare ale MAI în intervalul orar 8:00 – 16:00, având asupra lor actul de identitate.

Pentru cele 11 centre de vaccinare sunt alocate câte 60 de doze de vaccin Pfizer. În situaţia în care după vaccinarea angajaţilor MAI programaţi pentru ziua respectivă, numărul de persoane care doresc să se vaccineze va fi mai mare decât numărul de doze disponibile, acestea vor fi îndrumate să revină în ziua următoare.

Centrele de vaccinare sunt în toate regiunile ţării.

„Patru dintre cele 11 centre de vaccinare funcţionează în Bucureşti şi jud. Bihor (Spitalul de Urgenţă ”Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratamentu Ambulatoriu ”Dr Nicolae Kretuzlescu”, Spitalul Clinic “Avram Iancu” din Oradea, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu din Oradea), un centru de vaccinare este amenajat în Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu Ploieşti, iar celelalte în Centrele Medicale Judeţene ale MAI din Hunedoara, Timiş, Constanţa, Tulcea, Galaţi, Neamţ”, transmit reprezentanţii MAI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/vaccin1-6.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/vaccin1-6-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Începând de miercuri în centrele de vaccinare anti-COVID-19 deschise în unităţile medicale ale ministerului, pe lângă angajaţii MAI, se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, în limita dozelor de vaccin disponibile....