Salvamonştii din Buşteni şi Prahova plecaţi în misiune l-au găsit pe cetăţeanul britanic de 42 de ani dat dispărut pe munte de familie. Rudele au sunat la poliţie, după ce bărbatul n-a mai răspuns la telefonul mobil.

Potrivit datelor comunicate, luni seară, de Salvamont Buşteni, bărbatul era plecat de trei zile la munte, dar nu a anunţat pe nimeni unde se duce, familia acestuia anunţându-i dispariţia în cursul dimineţii, după ce bărbatul nu a mai răspuns la telefon.

Ajutorul salvatorilor montani a fost solicitat luni seară, echipe ale serviciilor salvamont Buşteni şi Prahova plecând să îl caute pe cetăţeanul britanic în pădurea dintre Buşteni şi Poiana Ţapului, unde ar fi fost localizat telefonul acestuia.

Corpul bărbatului a fost găsit de către salvamontişti.

”Barbatul din Marea Britanie a fost gasit in urma cu cateva momente. Acesta s-a sinucis… condoleanţe familiei”, se scrie pe contul de Facebook Salvamont Buşteni.

Oamenii care l-au găsit i-au fotografiat obiectele şi le-au postat pe reţelele sociale.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/salva3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/salva3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Salvamonştii din Buşteni şi Prahova plecaţi în misiune l-au găsit pe cetăţeanul britanic de 42 de ani dat dispărut pe munte de familie. Rudele au sunat la poliţie, după ce bărbatul n-a mai răspuns la telefonul mobil.Potrivit datelor comunicate, luni...