Corul bisericii este o atracţie pentru membrii bisericii, dar şi pentru turişti Biserica s-a adaptat pandemiei şi a introdus slujbe transmise live. Pastorii spun că tehnologia nu va putea înlocui conexiunnea dintre oameni.

 

Pandemia a afectat şi bisericile, iar dacă la noi au fost organizate slujbe afară, în Statele Unite lucrurile au fost duse la un alt nivel. O biserică penticostală din Harlem a făcut tot posibil ca legătura dintre oameni şi biserică să nu se stingă.

 

Au introdus studii biblice online, întâlniri viruale între pastori şi credincioşi sau slujbe transmise live. Multe dintre corurile bisericiilor din  Harlem sunt cunoscute în toată lumea şi atrag an de an vizitatori.

 

Experienţa redată de imaginile 3D şi vocile înregistrate este una inedită. Chiar dacă au găsit această modalitate inedită, pastorii spun că nicio platformă online nu va putea înlocui legătura dintre oameni. Oamenilor le este dor să cânte împreună, să se îmbrăţişeze sau să roage împreună.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/penticos.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/penticos-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Corul bisericii este o atracţie pentru membrii bisericii, dar şi pentru turişti Biserica s-a adaptat pandemiei şi a introdus slujbe transmise live. Pastorii spun că tehnologia nu va putea înlocui conexiunnea dintre oameni. ...