Cetăţenii oraşului Chicago care sunt vaccinaţi împotriva COVID-19 ar putea primi un „Vax Pass” care să le permită să participe la evenimente pe timpul verii, cum ar fi concerte, meciuri şi alte activiţăţi cu public, informează abc7chicago.

 

„Vax Pass” este o măsură pe care oficialii oraşului intenţionează să o lanseze în următoarele săptămâni, pe măsură ce eforturile de vaccinare ale oraşului trec de la gestionarea cererii mari pentru vaccinul COVID-19 la încurajarea celor care nu au fost încă imunizaţi. 

 

„Certificatele de vaccinare, precum „Vax Pass” pot fi în concordanţă cu libertăţile civile, valorile şi principiile atunci când există o ameninţare gravă pentru sănătatea publică,” a spus Colleen Connell, director executiv al ACLU Illinois (Uniunea Americană pentru Libertăţi Civile).

 

Planul este similar cu cel anunţat de Uniunea Europeană la începutul săptămânii, care permite cetăţenilor complet imunizaţi din SUA să plece în vacanţă în Europa.

 

Comisarul pentru sănătate publică al oraşului a explicat că nu este vorba despre un paşaport de vaccinare, ci de un document asemănător celor care oferă reduceri sau acces gratuit la muzee.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Cetăţenii oraşului Chicago care sunt vaccinaţi împotriva COVID-19 ar putea primi un „Vax Pass” care să le permită să participe la evenimente pe timpul verii, cum ar fi concerte, meciuri şi alte activiţăţi cu public, informează...