„Medic endocrinolog, 40 de ani, căsătorită şi cu doi copii, a înfiinţat împreună cu soţul, tot medic, o clinică medicală privată, în Oradea”, aşa este descrisă doctora de către PLUS.

 

În 2020, Ioana Mihăilă a fost candidatul alianţei USR-PLUS la primăria Oradea. Îar în anul curent, începând cu 1 februarie, aceasta a ocupat funcţia de secretar în Ministerul Sănătăţii în timpul mandatului lui Vlad Voiculescu.

 

Totodată, specialista a mai contribuit şi la programul de guvernare al alianţei pentru managementul crizei de Covid-19.

 

De asemenea, Mihăilă declară că a intrat în politică ca să facă o diferenţă şi nu pentru o funcţie sau alta.

 

Vlad Voiculescu a declarat săptămâna trecută că o va susţine pe Ioana Mihăilă, dacă alianţa USR-PLUS va decide ca aceasta să ocupe funcţia de ministru al Sănătăţii.

CV-ul Ioanei Mihăilă 

Medic primar Endocrinologie şi coordonator medical „Clinca Medena”. Aceasta a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Gr. T. Popa” din Iaşi şi are studii postuniversitate, având titlul de Doctor în Medicină Generală, obţinut la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu” din Cluj. Totodată, aceasta are numeroase cursuri de formare continuă în domenii medicale. 

 

Declaraţia de avere a Ioanei Mihăilă 

Conform declaraţiei de avere, Ioana Mihăilă deţine împreună cu soţul două terenuri intravilane în Oradea, acestea fiind obţinute prin contract de vânzare – cumpărare, precum şi un alt teren (de peste 500 de metri pătraţi), obţinut prin donaţie.

În plus, împreună cu soţul ei, aceasta deţine trei case în Oradea, o cotă parte dintr-un apartament din Cluj Napoca, precum şi un spaţiu comercial de 437 de metri pătraţi obţinut în 2015 prin donaţie, în Oradea.

 

Ioana Mihăilă are un autoturism RenaulT Clio ŞI depozite la bănci care totalizează peste 400.000 de lei.

 

Soţul său, Marius Mihăilă, a acordat un împrumut de peste 330.000 de lei firmei Osteoprotect SRL, iar Ioana Mihăilă a acordat un împrumut de 65.000 de lei firmei Dermalite SRL. 

În campania electorală, Ioana Mihăilă a acordat un împrumut de 20.000 de lei către USR.

 

Privind câştigurile, medicul a câştigat 14.400 de lei anul trecut ca endocrinolog la Dermalite SRL, de la care a încasat şi dividende de 137.000 de lei. Soţul ei a obţinut 14.400 de lei ca medic specialist radiologie la Osteoprotect SRL, de unde a încasat şi dividende. 

 

Miniştrii Sănătăţii în pandemia de COVID-19

 

  • VICTOR COSTACHE: 4 noiembrie 2019 – 26 martie 2020
  • NELU TĂTARU: 26 martie 2020 – 23 decembrie 2020
  • VLAD VOICULESCU: 23 decembrie 2020 – 14 aprilie 2021 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/ioana-mihaila.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/ioana-mihaila-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Medic endocrinolog, 40 de ani, căsătorită şi cu doi copii, a înfiinţat împreună cu soţul, tot medic, o clinică medicală privată, în Oradea”, aşa este descrisă doctora de către PLUS.   ...