Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care Profi Rom Food SRL intenţionează să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile SRL.

În prezent, în aceste spaţii sunt operate de către Pronto Mobile SRL ca francize Carrefour Express.

Profi Rom Food SRL este o companie ce activează în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare în magazine nespecializate.

Pronto Mobile SRL îşi desfăşoară, de asemenea, activitatea în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare.

Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care Profi Rom Food SRL intenţionează să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile SRL. ...