Sindicaliştii au anunţat pe Facebook faptul că poliţiştilor din ţară li s-a cerut, prin intermediul unei adrese a Ministerului de Interne, să culeagă informaţii..

„Să mai spună cineva că Poliţia Română nu este folosită în funcţie de influenţele politice. O adresă transmisă la nivelul tuturor judeţelor, transpune solicitarea conducerii MAI, de a culege informaţii pentru manifestaţiile publice preconizate în perioada următoare”, au anunţat sindicaliştii de la Europol pe Facebook.

Sindicaliştii mai spun că în loc să se ocupe de infractori, poliţiştii trebuie să dea amenzi pentru lipsa măştii de protecţie şi să adune informaţii despre protestele antiguvernamentale.

„Ce dosare penale, ce documentare a grupărilor infracţionale, ce minori dispăruţi şi fete traficate, ce furturi de material lemnos, nimic din aceasta nu mai contează! Munca de poliţie în vremurile acestea înseamnă să dai amenzi pentru mască, să stai în filtre şi să culegi informaţii despre cei care vor să protesteze împotriva măsurilor Guvernului. Asta vor cei care ne conduc”, a precizat Europol.

Ultima oră! Să mai spună cineva că Poliţia Română nu este folosită în funcţie de “influenţele politice”. O adresă…

Publicată de Sindicatul Europol pe Miercuri, 7 aprilie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/7421162-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/7421162-mediafax-foto-andreea-alexandru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Sindicaliştii au anunţat pe Facebook faptul că poliţiştilor din ţară li s-a cerut, prin intermediul unei adrese a Ministerului de Interne, să culeagă informaţii.. „Să mai spună cineva că Poliţia Română nu este folosită...