Comentariile vin în comdiţiile în care preşedintele american Joe Biden ia în calcul creşterea taxelor pentru companii de la 21% la 28%.

Creşterea ar contribui la planul masiv de cheltuieli pentru modernizarea drumurilor, porturilor, conductelor de apă şi internetului din America.

În discursul său, Biden a ales Amazon ca un exemplu de companie care plăteşte prea puţin.

Bezos a declarat că Amazon a susţinut „concentrarea pe infrastructură” a lui Biden şi a cerut democraţilor şi republicanilor să „lucreze împreună” şi să ajungă la un compromis.

„Recunoaştem că această investiţie va necesita concesii din partea tutror părţilor – atât în ​​ceea ce priveşte specificul a ceea ce este inclus, cât şi modul în care se plăteşte (susţinem o creştere a ratei impozitului pe profit)”, a spus Bezos într-un comunicat.

Amazon se diferenţiază astfel de poziţia republicanilor şi a grupurilor de lobby de top, care s-au pronunţat deja împotriva creşterii impozitelor, despre care susţin că ar afecta creşterea economică.

În declaraţia sa, Bezos nu a spus dacă Amazon va sprijini celelalte propuneri fiscale ale Casei Albe. Acestea vizează creşterea impozitelor asupra profiturilor obţinute de companiile americane în străinătate.

În 2020, Amazon a plătit o rată efectivă a impozitului pe venit de 9,4%, potrivit Institutului pentru impozitare şi politici economice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/hepta-4882894.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/hepta-4882894-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Comentariile vin în comdiţiile în care preşedintele american Joe Biden ia în calcul creşterea taxelor pentru companii de la 21% la 28%. Creşterea ar contribui la planul masiv de cheltuieli pentru modernizarea drumurilor, porturilor,...