Angajaţii LinkedIn din întreaga lume beneficiază de o săptămână liberă plătită, începând cu 5 aprilie, menită a le preveni epuizarea, relatează CNN.

Imaginea articolului Pentru a preveni fenomenul burnout, LinkedIn oferă angajaţilor o săptămână liberă

Pentru a preveni fenomenul burnout, LinkedIn oferă angajaţilor o săptămâna liberă

Pentru că activitatea este oprită în acelaşi timp pentru toţi angajaţii, aceştia nu vor fi inundaţi de e-mailuri, rapoarte şi cereri.

Săptămâna liberă se aplică celor mai mulţi dintre cei 15.900 de angajaţi cu normă întreagă ai companiei. O echipă va continua să lucreze săptămâna aceasta, dar vor putea să-şi programeze timpul liber mai târziu.

Angajaţii LinkedIn au început să lucreze de la distanţă în urmă cu mai bine de un an, pe măsură ce pandemia s-a extins, iar compania îşi supraveghează permanent lucrătorii. Vara trecută, sondajele au relevat o schimbare a sentimentelor angajaţilor şi semnele unui burnout.

Ca răspuns, compania a creat o iniţiativă numită LiftUp!, care include instruire pentru manageri, zile fără întâlniri şi măsuri pentru păstrarea sănătăţii mentale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Angajaţii LinkedIn din întreaga lume beneficiază de o săptămână liberă plătită, începând cu 5 aprilie, menită a le preveni epuizarea, relatează CNN. ...