Imaginea unei Românii care protestează nu e veche, dacă ne gândim în termeni de ani istorici. Aproape că nu ne vine să credem cum am ieşit în stradă în anii ’89 – ’90, fără să ne organizăm pe Facebook. Chiar, cum o fi fost posibil? Şi, totuşi, uite c-a fost. Traversăm din nou o perioadă de nemulţumiri prea mult timp refulate. Modul în care autorităţile gestionează această criză sanitară nu convinge pe nimeni, ba chiar irită, enervează. 

 

Marian Munteanu a condus protestele din 1990, împotriva regimului Iliescu. Vine diseară în studioul Marius Tucă Show pentru o analiză coerentă a protestelor din ultima vreme. 

 

Pentru publicistul Ion Cristoiu, fiecare zi e o poveste nouă, ca o deschidere de ziar. Vine la Marius Tucă Show diseară pentru o radiografie concisă a ultimelor evenimente din ţară. 

 

Marius Tucă Show, în direct, de la şapte seara, la Aleph News. “De când vibraţia ta O simt până la ultimul por / De-atunci sunt / Prins şi cerşetor”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/mts.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/mts-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Imaginea unei Românii care protestează nu e veche, dacă ne gândim în termeni de ani istorici. Aproape că nu ne vine să credem cum am ieşit în stradă în anii '89 – '90, fără să ne...