„Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate. În aceste momente avem nevoie mai mult ca oricând de credinţă şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele le-a mulţumit românilor pentru responsabilitatea şi solidaritatea de care au dat dovadă în perioada pandemiei de COVID-19.

„Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi vom depăşi cu bine aceste momente grele. Vă mulţumesc pentru solidaritatea şi responsabilitatea de care aţi dat dovadă în tot acest timp”, a mai spus Iohannis.

Preşedintele a mai spus, în mesajul său, că este convins că sacrificiile făcute acum vor fi în curând răsplătite şi „ne vom putea reîntâlni în siguranţă cu toţi cei apropiaţi. Aceste zile de sărbătoare încărcate de profunde semnificaţii spirituale să vă aducă linişte sufletească, armonie şi generozitate faţă de semeni”.

Klaus Iohannis a transmis mesajul „Cristos a Înviat!” în limbile română, maghiară şi germană.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/captura-de-ecran-2020-12-31-124144.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/captura-de-ecran-2020-12-31-124144-300x300.pngrootstireaUncategorised
„Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate. În aceste momente avem nevoie mai mult ca oricând de credinţă şi...