Încă o acţiune reuşită a Poliţiei, care îi va ţine pe cetăţeni multă vreme cu sufletul la gură şi cu ochii-n patru: cazul teroristului Gheorghe din Oneşti.

Cinci ore de „muncă specifică”. Unul dintre poliţiştii-eroi rememorează momentul culminant: „S-a lucrat în echipe de binom de trei şi s-a dat în continuu la berbec până când s-a spart uşa. Credeţi-mă că nu a fost uşor”. Îl credem şi-l propunem pentru avansare.

Nu mă aşteptam decât la o acţiune strălucită, eu, care de Ziua Poliţiei sau de 1 Decembrie mă uit la exerciţiile tactico-demonstrative ale Poliţiei (foto). Şi tocmai de-aia aş fi propus ca profesioniştii să nu fie tracasaţi  într-un caz banal precum cel de la Oneşti. În fond, n-au fost decât doar doi. (Am văzut demonstraţii foarte reuşite, dar cu cel puţin douăzeci, sechestraţi de tot pe atâţia terorişti periculoşi înarmaţi până-n dinţi).

De ce să fie deranjat negociatorul de la Bacău în ziua lui liberă, când putea fi găsit prin cartier un puşti cu Netflix care se uită la filme cu luări de ostatici. Tobă de proceduri, ar fi rezolvat ăla mic problema, înainte ca teroristul fără mască să ia Covidul în plin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/03/festivitati-de-1-decembrie-ziua-nationala-a-romaniei-11.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/03/festivitati-de-1-decembrie-ziua-nationala-a-romaniei-11-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Încă o acţiune reuşită a Poliţiei, care îi va ţine pe cetăţeni multă vreme cu sufletul la gură şi cu ochii-n patru: cazul teroristului Gheorghe din Oneşti. Cinci ore de „muncă specifică”. Unul dintre...