Într-un depozit de la periferia oraşului Sao Paulo, oamenii pot arunca cu ciocane uriaşe în televizoare, computere şi imprimante vechi, pot demola maşini şi sparge sticlă, potrivit Reuters.

Vanderlei Rodrigues, în vârstă de 42 de ani, care a deschis afacerea în urmă cu o lună în Cidade Tiradentes, a declarat că are un număr destul de mare de clienţi care doresc să se descarce, în special în timpul pandemiei.

„Cred că a fost cel mai bun moment pentru a deschide acest loc, din cauza emoţiilor prin care trec acum oamenii, de anxietate şi stres”, a spus Vanderlei Rodrigues.

Experienţa în „Rage Room” costă 4,64 dolari.

Dotaţi cu echipament şi căşti de protecţie, participanţii pot scrie pe pereţi problemele care îi deranjează, precum: „foşti iubiţi, „foşti soţi”, „corupţie” şi „muncă”. Aceste cuvinte devin apoi ţinta furiei lor.

Alexandre de Carvalho, în vârstă de 40 de ani, care lucrează în publicitate şi conduce două ore pentru a ajunge sau a se întoarce de la serviciu, a spus că, fiind îngrijorat de sănătate din cauza pandemiei, „este minunat să vii aici şi să eliberezi nişte sentimente”.

Pentru Luciana Holanda, în vârstă de 35 de ani, mamă şomeră a două fiice, experienţa este prilej de a descărca frustrarea în „Rage Room”: „Cu tot acest stres acumulat, să fii mamă, să ai copii şi să nu poţi lucra … este foarte bine să poţi elibera ceva stres şi să te descarci. Nu am de gând să-mi vărs frustrările asupra fiicelor mele, aşa că prefer să sparg lucrurile aici, îmi place”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/rage-room.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/rage-room-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Într-un depozit de la periferia oraşului Sao Paulo, oamenii pot arunca cu ciocane uriaşe în televizoare, computere şi imprimante vechi, pot demola maşini şi sparge sticlă, potrivit Reuters. Vanderlei Rodrigues, în vârstă de 42...