Într-un e-mail din 15 februarie adresat oficialilor care oferă o actualizare a măsurilor sanitare din şcoli, asistentul responsabil cu educaţia Stéphanie Léger anunţă înfiinţarea unui „meniu unic fără carne pentru a putea fi servit elevii mai repede fiind eficientizate mesele ”.

Acest meniu va fi servit de luni până cel puţin la sărbătorile de Paşte, relatează Le Figaro.

“Noul protocol de sănătate impune o distanţă de doi metri. Meniul unic ne va permite să grăbim serviciul şi astfel să putem permite revenirea tuturor copiilor”, a explicat Stéphanie Léger.

Politica “potrivirii gustul celui mai mare număr”

„Pentru a se potrivi gustului celui mai mare număr de elevi, am decis să scoatem carnea”, a adaugat alesul, reamintind că „acesta nu este un meniu vegetarian”, deoarece peştele sau ouăle vor continua să fie servite în cele 206 de şcoli din oraş.

„Acest meniu care lasă elevii fără posibilitatea de a alege este absolut inadmisibil”, a declarat indignat Étienne Blanc, preşedintele grupului conservatorilor şi fost candidat la primăria din Lyon.

„În oraşul gastronomiei, majoritatea ecologică profită de criza sănitară pentru a adopta măsuri ideologice fără nicio consultare”.

În timpul campaniei, primarul Grégory Doucet şi-a luat angajamentul de a oferi un meniu vegetarian la alegere în fiecare zi a săptămânii în şcoli. Măsura ar putea fi pusă în aplicare „în cursul anului 2022”, potrivit lui Stéphanie Léger.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/profimedia-0050466903.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/profimedia-0050466903-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Într-un e-mail din 15 februarie adresat oficialilor care oferă o actualizare a măsurilor sanitare din şcoli, asistentul responsabil cu educaţia Stéphanie Léger anunţă înfiinţarea unui „meniu unic fără carne pentru a putea fi servit elevii mai...